Darsana

 
 
 
 
 
 

O titule:

Kniha „V ájurvédske kuchyni“ voľne nadväzuje na knižku Áhára. Autorka Dr. Martina Doležalová Zisková ju považuje za svoje najvýpravnejšie dielo – formát A4, 272 strán, váha viac ako 1 kg, plná cenných informácií a farebných fotografií.

Knižka je koncipovaná nasledovne:
„Predstavte si, že vstúpite do ájurvédskej kuchyni a usadíte sa v nej. Vás hostiteľ Vás zoznamuje nielen s tým, čo a prečo sa tu robí, ale hlavne Vás postupne a systematicky naučí, ako to isté môžete robiť aj Vy sami.“

Presne to ponúka kniha „V ájurvédske kuchyni“ v úplne novom formáte a originálnym spôsobom. To, čo v nej nájdete, v súčasnosti nenájdete v žiadnej inej českej (ani slovenskej) knihe:

  • prepojenie védskej filozofie so súčasným prístupom
  • ájurvédsku farmakológiu podanú záživnou formou
  • kompletnú monografiu 13 najčastejšie používaných korení, vrátanie moderného a tradičného použitia
  • návod ako pripraviť zmesi korení pre liečebné účely
  • príručku ako sa naučiť variť ájurvédsky
  • premiéru autorkinho konceptu varenia pre minimalistov
  • kičarí ako základný bod ájurvédskeho varenia
  • 108+ receptov z autentického prostredia súčasnej Indie a sveta ájurvédy
  • návod ako pristúpiť k českej (dá sa aplikovať aj na slovenskú) kuchyni ájurvédsky
  • rozsiahlu fotografickú prílohu, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou knihy

Autorka verí, že táto návšteva v ájurvédskej kuchyni bude obohacujúca pre Vašu myseľ, telo aj život.

      Jazyk: česky
 

Cena: 17,- Eur

Pozn: v prípade záujmu Vám knižku môžeme zaslať poštou. Cena je navýšená o poštovné a balné podľa poštovej adresy odberateľa. Objednávku pošlite na email centrum@darsana.sk